Valors

La teva salut i benestar

Creiem que una alimentació equilibrada i saludable és essencial per al benestar general. Per això, tots els nostres plats estan elaborats amb productes de temporada, frescos i de proximitat, per assegurar que prens el millor en cada mos. Ens preocupem per la teva salut i volem facilitar-te una dieta equilibrada sense que hagis de passar hores a la cuina.

Compromís amb el planeta

Estem profundament compromesos amb la sostenibilitat i la protecció del medi ambient. Treballem amb productors locals que comparteixen la nostra passió per la terra i els aliments de qualitat. A més, utilitzem recipients biodegradables per minimitzar el nostre impacte ambiental. Estimem allò que la terra ens dóna i creiem que és la nostra responsabilitat protegir-la.

Suport als productors locals

Valorem enormement la feina dels agricultors i ramaders de la nostra regió. Ells són una part essencial de la nostra activitat, proporcionant productes frescos i d'alta qualitat cada dia. En donar suport als productors locals, no només assegurem la frescor dels nostres ingredients, sinó que també contribuïm al desenvolupament i la sostenibilitat de la nostra comunitat.

Cuina que surt del cor

A Vilacuinats, ens guiem per valors que portem al nostre cor i que defineixen qui som i com treballem.

A Vilacuinats, et cuinem i et cuidem, des del cor. Els nostres plats únics estan dissenyats per oferir-te una nutrició perfecta, basada en les recomanacions d’experts en nutrició, perquè puguis gaudir d’àpats deliciosos, equilibrats i responsables.